Info

Werkwijze

Detective Cuyvers heeft een zeer persoonlijke werkwijze. Elke opdrachtgever is anders en dat maakt elk onderzoek uniek. Een persoonlijk gesprek vormt de basis van een gedegen plan van aanpak, waarbij u als opdrachtgever bepaalt of u uiteindelijk tot de uitvoering ervan wenst over te gaan.
Een kennismaking is geheel vrijblijvend en in overleg met u wordt de locatie en het tijdstip bepaald. U krijgt de kans om open en eerlijk uw vermoedens te bespreken en uw zorgen te delen. Vertrouwelijkheid is in alle opzichten gewaarborgd, want discretie is één van de sleutels tot haar jarenlange succes.

‘Bij elk onderzoek zijn mensen betrokken.
Dat aspect verlies ik nimmer uit het oog.’

Fanny Cuyvers

Over Fanny Cuyvers

Het beroep van privé detective is Fanny Cuyvers letterlijk met de paplepel ingegeven. Ze nam het kantoor over van haar vader en besloot, zodra het beroep werd gereglementeerd in 1991, er fulltime haar werk van te maken. Inmiddels werkt zij niet meer louter solistisch aan onderzoeken, maar kan rekenen op de ondersteuning van een aantal gediplomeerde privé detectives. Zelf schuwt zij het veldwerk niet. Integendeel, het vormt nog steeds één van de meest interessante aspecten van haar vak. Ze gedraagt zich zo onopvallend mogelijk, deinst niet terug voor het werken op vaak zeer uitzonderlijke tijdstippen, maar gaat altijd voorzichtig te werk. Tijdens ons gesprek word ik overtuigd van het feit dat zij over een enorme dosis mensenkennis beschikt. Niets menselijks is haar vreemd en geen onderwerp dat haar de ogen nog doet knipperen. Ook de mate waarin zij oprechte persoonlijke belangstelling heeft voor mensen, wordt mij duidelijk. Het verdriet en de vaak heftige emoties die schuil gaan achter een verzoek om tot detective onderzoek over te gaan, worden door haar erkend. ‘Een cliënt schreef me eens: – U heeft me al die tijd overeind gehouden. Dat was mij zonder u niet gelukt.- Voor mij is dat het grootste compliment’, aldus Fanny Cuyvers.

Anna Remmelt
Genk, 18 april 2012

‘De wereld van een andere kant zien,
dat is het mooiste van mijn vak…..’

Fanny Cuyvers