Industriële en zakelijke opdrachten

Wenst u een zakelijk probleem te bespreken? Cuyvers & Tolaro Privé Detectives hebben de nodige ervaring en know how om u discreet en efficiënt te helpen.

Wenst u een screening van een nieuwe potentiële zakenpartner? Wenst u de constructie achter vennootschappen te ontrafelen voordat u met iemand in zee gaat. Heeft u een rotte appel in uw bedrijf? Heeft u werknemers die ongeoorloofd afwezig zijn? Wordt er in uw bedrijf gestolen?

Hebt u vragen bij de tijdsbesteding van vertegenwoordigers? Worden afspraken met andere bedrijven niet nageleefd en heeft u daarvan bewijzen nodig? Hebben concurrenten toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie? Voor al deze problemen kunnen wij samen met u een oplossing zoeken.

Privé Detectives Cuyvers & Tolaro verzamelen de nodige bewijslast. Wij leveren gedetailleerde rapporten gestaafd met de nodige overtuigingsstukken zodat U een waterdicht document heeft om verdere stappen te ondernemen. Wij leveren onweerlegbare en juridisch getoetste rapporten die rechtsgeldig zijn en voor elke rechtbank stand houden.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend én uiteraard volledig vertrouwelijk.