Werkwijze

Fanny Cuyvers en Geoffrey Tolaro hebben een zeer persoonlijke werkwijze. Elke opdrachtgever is anders en dat maakt elk onderzoek uniek. Een persoonlijk gesprek vormt de basis van een gedegen plan van aanpak, waarbij U als opdrachtgever bepaalt of U uiteindelijk tot de uitvoering ervan wenst over te gaan.
Een kennismaking is geheel vrijblijvend en in overleg met U wordt locatie en tijdstip bepaald. U krijgt de kans om open en eerlijk uw vermoedens te bespreken en uw zorgen te delen. Vertrouwelijkheid is in alle opzichten gewaarborgd, want discretie is één van de sleutels tot ons jarenlange succes.

‘Bij elk onderzoek zijn mensen betrokken.
 Dat aspect verliezen wij nooit uit het oog.’

Fanny Cuyvers & Geoffrey Tolaro

Het beroep van privé detective is Fanny Cuyvers en Geoffrey Tolaro letterlijk met de paplepel ingegeven. Fanny nam het kantoor over van haar vader en besloot, zodra het beroep werd gereglementeerd in 1991, er full-time haar werk van te maken. Inmiddels is ook haar zoon, Geoffrey Tolaro, mee in de zaak gestapt. Een familiebedrijf met drie generaties ervaring dat bovendien nog kan rekenen op de ondersteuning van een aantal medewerkers, tevens gediplomeerde privé detectives. Zo kunnen Privé Detectives Cuyvers & Tolaro elke opdracht aan.

Zelf schuwen wij het veldwerk niet. Integendeel, het vormt nog steeds één van de meest interessante aspecten van ons vak. We deinzen niet terug voor het werken op vaak zeer uitzonderlijke plaatsen en tijdstippen en gaan altijd uiterst voorzichtig te werk. Drie generaties ervaring en mensenkennis waarborgen het best mogelijke resultaat.

Niets menselijks is ons vreemd en geen onderwerp dat ons de ogen nog doet knipperen. Alles is bespreekbaar in de grootste discretie. Er gaan vaak heftige emoties schuil achter een verzoek om tot detective onderzoeken over te gaan. Fanny Cuyvers en Geoffrey Tolaro erkennen dit en we doen er alles aan om ieder dossier op een serene en professionele manier tot een goed einde te brengen.

’Een cliënt schreef me eens: – U heeft me al die tijd overeind gehouden. Dat was mij zonder u niet gelukt.- Voor mij is dat het grootste compliment’, aldus Fanny Cuyvers.

‘De wereld van een andere kant zien,
 dat is het mooiste van ons vak…..’